pix@willyweyens.com
Rallyworld
 
WEBBREEN.080.jpg
 Moments in Motion 2019-10-20   

Order Now 2019 !

 Cover-2019_kopie

Gallery shortcuts

dakarworld
RW2011DEFa-copy
WRC-logo-rev-white-300x124
D19
Home Dakar
Dakar
Peterhansel in een moordtempo naar het geel. De Rooy blijft op koers PDF Print E-mail
Dakar

13.01.2016

SS10Een relatief korte rit, maar met grote gevolgen. Eén riante winnaar: Stéphane Peterhansel, verstand op nul nadat hij vroeg in de wedstrijd het juiste spoor kwijt raakt, in een moordtempo naar de dagzege en een 12de Dakar trofee. Cyril Despres is de enige die in zijn spoor kan blijven. Bij de trucks gaat de dagwinst verrassend naar de Renault van de Nederlander De Baar. Gerard De Rooy, vandaag tweede, verstevigt zijn leidersplaats.

Read more...
 
Carlos Sainz beste eindspurt en nieuwe leider. Gerard De Rooy verstevigt koppositie PDF Print E-mail
Dakar

12.01.2016

 

CARTEVIGNETTE_SS9Opnieuw een rit die vroegtijdig werd afgebroken. Dit keer was het de verschrikkelijke hitte (+ 45 graden...) die als spelbreker optrad... De Mini's beheersten het eerste wedstrijdgedeelte maar faalden uiteindelijk in de afwerking. Een sterkere eindspurt bezorgde Carlos Sainz zijn tweede etappe overwinning én voor het eerst ook de leidersplaats in deze Dakar ! Bij de trucks verstevigt Gerard De Rooy zijn koppositie.
Read more...
 
Mini wint haar eerste rit dank zij Nasser Al-Attiyah. De Rooy leidt bij de trucks PDF Print E-mail
Dakar

11.01.2016

 

CARTE_SS8Eindelijk de eerste zege voor Mini, met dank aan Nasser Al-Attiyah die het secondegevecht met Sainz en Peterhansel tot een goed einde brengt, ondanks een furieuze eindsprint van de Peugeots. Na zijn koprol, en een verlies van goed 1 uur, is Sébastien Loeb uitgeteld voor de eindzege. Stéphane Peterhansel zit voor de tweede keer in het geel. Bij de trucks realiseert Gerard De Rooy de “dubbel”: ritwinst én de leidersplaats!
Read more...
 
Eerste dagzege van Carlos Sainz, Loeb opnieuw op kop. PDF Print E-mail
Dakar

09.01.2016

 

SS7De wedstrijd werd om wille van de barre weersomstandigheden, na het eerste gedeelte gestopt voor motoren en quads. Plotse regenval en hevig onweer hadden de doortocht in de “rio's” onmogelijk gemaakt. Auto's en trucks gingen wél verder. Het resulteerde in een eerste etappe overwinning voor Carlos Sainz. Sébastien Loeb, 2.49 min sneller dan Stéphane Peterhansel, zet zich opnieuw op kop. Peter Versluis leidt opnieuw bij de trucks.  (Foto Peugeot)
Read more...
 
Peterhansel en Stacey dagwinnaars en in het geel PDF Print E-mail
Dakar

08.01.2016

SS6Een lekke band en elektronicaproblemen voor Sébastien Loeb zorgden ervoor dat Stéphane Peterhansel, snelste in de langste rit van de Dakar, de nieuwe leider werd. Ook bij de trucks wisselt de de gele trui van eigenaar: dagwinnaar Hans Stacey zit weer op kop.

Read more...
 
Festival Peugeot duurt verder - Villagra nieuwe leider bij de Trucks PDF Print E-mail
Dakar

07.01.2016

 

SS5Voor de tweede dag op rij – de “hoogste dag ooit” in de Dakar – scoren de Peugeots een “triple”. Bij Sébastien Loeb zelf staan er nu al drie streepjes in de categorie “dagzeges”. Eerste zege voor Kamaz bij de trucks waar de Argentijn Federico Villagra (Iveco) de leiding neemt.
Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 10 of 29

nissan-logo

Samsonite-Logo-wordmark

images

 

2x40cmirixblack

images-1

proflex

delta

 

Robyns1
 
 
©2019 Nick & Willy Weyens Photography. All Rights Reserved.
Theme and site created by MnM-Design