pix@willyweyens.com
Rallyworld
 
TR-DAY2.140.jpg
 Moments in Motion 2018-09-19   

Order Now !

 COVER_2018

Gallery shortcuts

dakarworld
WRC-logo-rev-white-300x124
DAK18_Cartouche_Q.jpg
Home BRC Dit jaar geen Kris Princen - Peter Kaspers meer in het BRC
Dit jaar geen Kris Princen - Peter Kaspers meer in het BRC PDF Print E-mail
BRC

07.09.2017

BRC1_Haspengouw_KrisPrincenVoor Kris Princen en Peter Kaspers eindigde het BRC 2017 verhaal... afgelopen zaterdagmorgen in de Omloop van Vlaanderen.

 

 

 

 

 

De eindstrijd in het BRC 2017 wordt er eentje met alleen maar het duo Vincent Verschueren – Kevin Abbring als kanshebbers op de titel. Kris Princen heeft, na zijn sortie zaterdagmorgen in de 5e KP in Passendale, immers beslist om dit seizoen niet meer in actie te komen met de BMA Skoda Fabia R5.

 

“Hoe dan ook had de East Belgian er – bij gebrek aan voldoende budget – niet ingezeten”, licht een ontgoochelde Kris Princen toe. “Maar door de gemaakte fout in Roeselare, zit het seizoen er nu wel definitief op. Het heeft geen zin om 'zo maar' naar de slotwedstrijd in Hoei af te zakken... het kost allemaal te veel geld”...

 05_Bocholt_Princen

 

Ook Peter Kaspers, die zijn schouders van bij de start van het seizoen vol overtuiging onder het Skoda project had gestoken, is ontmoedigd. “Tot de fout zaterdagmorgen liep alles perfect” aldus Kaspers. “Het seizoen is met deze dan ook definitief ten einde voor ons en dat is vooral jammer omdat Kris in het verleden in de Condroz altijd tot ietsje extra in staat was. Persoonlijk ga ik wachten tot het kostenplaatje van het herstelling van de Fabia gekend is; pas dan ga ik beslissen wat ik in de toekomst ga doen”.

 

BMA chef Bernard Munster heeft alleen maar positieve woorden over voor de manier waarop Kris en Peter zich – met o.m. twee overwinningen – door hun seizoen knokten. “Maar vanaf nu staat de wagen opnieuw te huur”...

 

 

Samsonite-Logo-wordmark
images

2x40cmblack

2x40cmirixblack

Snickers-logo

images-1

logo_atm_og

proflex

delta

 

nissan-logo
 
 
©2018 Nick & Willy Weyens Photography. All Rights Reserved.
Theme and site created by MnM-Design